Special Thanks to our 2020 Sponsors

Central Coast Grape Expo

2020 Virtual Central Coast Grape Expo

November 6, 2020 - 7:45AM to 2:00PM – Hosted Live Online!

An event for Central Coast Wine Grape Growers, since 1998

REGISTER TO ATTEND

EVENT SCHEDULE

Matthew Malcolm

Friday 7:45 - 8:00 AM

Welcome and Introduction

Matthew Malcolm, Editor American Vineyard

LauraRamage

Friday 8:00 - 9:00 AM

“Laws & Regulations: Bits & Pieces”

(PENDING 1 hour Laws & Regs CEUs)

Laura Ramage, Inspector Biologist, San Luis Obispo Department of Agriculture

15 MINUTE BREAK

Scott Steinmaus

Friday 9:15-9:45 AM

“Vineyard Weed Management: Weed & People Resistance to Herbicides”

(PENDING 30 Min PCA CEUs)

Scott Steinmaus, Department Head, Horticulture & Crop Science, Cal Poly

Kamyar Aram

Friday 9:45-10:15 AM

“Managing Grapevine Virus Diseases”

(PENDING 30 Min PCA CEUs)

Kamyar Aram, UCCE Specialty Crops Advisor, Contra Costa & Alameda Counties

15 MINUTE BREAK

Red Grapes on the Vine in Napa Valley California

Friday 10:30-11:00 AM

“Protecting Vineyards from Feral Pigs”

(PENDING 30 Min PCA CEUs)

Eric Covington, USDA Wildlife Services, San Luis District Supervisor

Brooke Raffaele

Friday 11:00-11:30 AM

“USDA Disaster Assistance Programs”

Brooke Raffaele, USDA California Farm Service Agency

45 MINUTE LUNCH BREAK

Red Grapes on the Vine in Napa Valley California

Friday 12:15-12:45 PM

“Grower Panel Discussion: 2020 Season Review”

Moderated by Thomas Taylor, Vice President, IGGPRA

Featuring Mindy Allen, Steve Baker, Linnea Norton & Stasi Seay

Red Grapes on the Vine in Napa Valley California

Friday 12:45-1:45 PM

“State of the Central Coast Grape Industry”

Jeff Bitter, President, Allied Grape Growers

Todd Azevedo, Broker, Ciatti Company

Matthew Malcolm

Friday 1:45-2:00 PM

Closing Remarks

Matthew Malcolm, Assistant Editor American Vineyard